laser pointers high powered laser green laser blue laser pointer viridian laser laser pointer for cats laser pointer pen most powerful laser laser pointer pen
Sandnes Volleyballklubb

backgruppen

Klubben ble etablert allerede på 1960-tallet, men da under navnet Sandnes Svømme og livredningsklubb. I 1971 ble denne gruppen skilt ut ut og dannet Sandnes Volleyballklubb (SVBK) I siste halvdel av 1970-tallet var både dame og herrelaget i norgestoppen.

Deretter ble det en roligere periode resultatmessig gjennom 1980-tallet, hvor lagene stort sett befant seg i 2-divisjon (dagens 1-divisjon). I 1990 var damelaget igjen tilbake i øverste divisjon, og fram mot midten av 1990-tallet tok laget flere serie- og norgesmesterskap.

I september 1996 ble det besluttet å trekke damelaget fra eliteserien. Det var da store utfordringer mht. rekruttering av nye spillere, og uten et godt grunnlag å satse videre med ble dette resultatet

I dag er vi en gruppe entusiaster som ønsker å gjenreise klubben. Ambisjonen til Sandnes Volleyballklubb er å rekruttere flest mulig fra hele Sandnes, uavhengig av bydel, alder, kjønn eller ferdighet. Vi ønsker å satse på bredde og inkludere alle. Vi ønsker å satse på den idretten vi elsker uten å måtte konkurrere internt med andre idretter. En klubb med en egen idrett.

Enjoy Bonusguide

enjoy2

Grasrotandelen

grasrot

Sponsorer

seland

base

Avinor

Sandnes Volley nettbutikk

annonse