laser pointers high powered laser green laser blue laser pointer viridian laser laser pointer for cats laser pointer pen most powerful laser laser pointer pen
Om oss

backgruppen

historie1Sandnes volleyballklubb har vært inaktiv siden 1996. Nå er det endelig flere foreldre av aktive volleyballspillere i Sandnes som ønsker å sette liv i denne klubben igjen. Det er noen bydelslag som i dag har Volleyball som en av sine idretter, men ingen har det som hovedsatsing. Ambisjonen til Sandnes Volleyballklubb er å rekruttere flest mulig fra hele Sandnes, uavhengig av bydel, alder, kjønn eller ferdighet. Vi ønsker å satse på bredde og inkludere alle. Vi ønsker å satse på den idretten vi elsker uten å måtte konkurrere internt med andre idretter om sponsor, spillemidler eller treningstider. En klubb med en egen idrett.

Det er etablert styre, og klubben skal registreres i Brønnøysundsregistrene og det søkes om treningstid i forskjellige haller hos Sandnes kommune i disse dager.

Klubben er allerede registrert i Norges Idrettsforbund (NIF) og Norges Volleyballforbund (NVBF). Det er store ambisjoner om å starte mellom 15 til 20 lag fra 6 år opp til veteran. Det vil bli satt av fast treningstid for volleyballskole for nybegynnere fra 12-17 år og det vil bli egne arrangement for barn under 12 for å prøve idretten. Det vil bli lagt ned mye arbeid for å sikre rekruttering.

Hele oppstarten, styrevirksomhet, sponsor jakt, trenerapparat og utstyr er ene og alene dugnadsvirksomhet.

Vi har ambisjoner første året å nå 70-100 medlemmer med tilbud til barn i alle aldersgrupper. Vi har allerede fått positive signaler fra nærmere 40 aktive spillere.

På sikt ønsker vi igjen at Sandnes volleyballklubb skal være blant de beste i landet både på herre og damesiden, på lik linje med bragdene klubben stod for på 70-tallet og tidlig på 90- tallet. Flere av dem som tok hjem edle metaller på den tiden er i dag med for at barn i Sandnes skal få oppleve den samme idrettsglede. Vi har en drøm om at Sandnes igjen skal kunne bli volleyballbyen.

Enjoy Bonusguide

enjoy2

Grasrotandelen

grasrot

Sponsorer

seland

base

Avinor

Sandnes Volley nettbutikk

annonse